Als je een nieuw huis hebt gekocht of wanneer je je woning een nieuwe look wilt geven is het slim om goed onderzoek te doen naar de nieuwste woontrends. De woontrends veranderen namelijk behoorlijk snel en als je toch een frisse look in je huis wilt, waarom dan niet meteen de hipste trends van dit moment. In dit artikel zullen de muurtrends van 2017 met je bespreken. Van kleur tot patroon, alles komt aan bod.

Groen is dé kleur

In 2017 is groen de kleur die je moet hebben in huis. De afgelopen tijd is gezond leven en denken aan de natuur erg hip en dit is nu ook te zien in de woning. Groen is een erg gezellige en warme kleur waar je veel mee kan. Of je nou voor licht- of donkergroen gaat, je woning zal helemaal hip en leuk zijn.

Hout en steen

Ook hier zie je weer dat natuurlijke producten worden gebruikt. Een houten of stenen print is het helemaal in 2017. Industriële woningen zijn trending op dit moment en met deze printen geef je jouw huis het gevoel van een loft. Om je woning helemaal af te maken kan je dan ook nog een betonvloer laten leggen. Dit zorgt voor een stoere look die goed past bij de natuurlijke print op de muur.

Muurstickers

Iets wat nog vrij nieuw is, zijn muurstickers. Met muurstickers kan je haarfijne afbeeldingen op je muur plakken die het gevoel geven dat je daadwerkelijk op die plek bent. Ook hier worden vaak natuurlijke afbeeldingen gebruikt. Stickercompany.nl biedt haarscherpe stickers aan die fantastisch zullen staan in je woonkamer.

De trend van 2017 is overduidelijk een natuurlijke look. Overal worden natuurlijke kleuren en producten in gebruikt. Het leuk hieraan is dat je met gebruik van hout misschien zelf ook wat eigen gemaakte accessoires kan toevoegen.